Els coworkings troben el seu lloc en el mercat laboral 

 
lestudi-coworking-terrassa-comunitat.png
 

El mercat s'ha vist afectat a causa de la pandèmia mundial i moltes empreses busquen alternatives per estalviar diners. Han de ser els treballadors els únics afectats en aquestes retallades? En aquest article oferim els coworkings com a alternativa per estalviar sense comprometre la qualitat del teu producte o empresa.

Empreses petites i freelancers tenen cabuda en el món laboral postcovid-19
El mercat és tan competitiu que les petites empreses o empreses emergents pateixen per trobar el seu lloc en el mercat. Moltes d'aquestes empreses s'arruïnaran el primer any perquè no tenen suficient múscul financer per aguantar un primer any sense de pèrdues.

Els coworkings, gràcies a la seva simplicitat i preus econòmics, ajuden a aquestes petites empreses a créixer durant els seus primers anys. Ara més que mai, hem d'establir una estratègia on el risc de fallar sigui mínim, i els coworkings poden ser una alternativa viable.

Els freelancers i treballadors d'empreses han de tenir un espai de treball
Si alguna cosa hem après durant aquest període de transició és que treballar des de casa és possible. De fet, si aquesta pandèmia hagués passat fa vint anys, no tindríem la mateixa capacitat tecnològica per treballar des de casa amb les mateixes condicions que a l'oficina.

Tot i que hi ha molta gent que prefereix treballar des de casa, els coworkings seran el punt entremig l'oficina i/o casa. Un cop tornem a la normalitat moltes empreses hauran de prendre la decisió de tornar a l'oficina o trobar alguna alternativa viable pel negoci.

Els coworking suposaran un estalvi destacat per a les empreses i un espai que té potencial i funcionalitat per oferir resultats immediats.

La comunitat serà un element important en el mercat
Aquesta pandèmia ens ha afectat a tots en major o menor mesura, repercutint molts aspectes de la nostra vida. La comunitat com a valor que connecta persones dins la societat esdevendrà molt important.
De fet, els coworkings destaquen per ser comunitats on freelancers o treballadors d'empreses treballen en un espai compartit i es poden ajudar mútuament (i fins i tot formar sinergies!).