4 consells útils per vendre millor el teu producte

 
lestudi-coworkingterrassa-consejos-vender.jpg
 

Pots tenir el millor producte en el mercat però, ja saps com vendre el teu producte de forma efectiva? El mercat és més competitiu i saturat que mai, dificultant les vendes a clients que no aconsegueixen diferenciar els productes amb claredat. En aquest article, t'oferim 4 consells per tal d'augmentar l'efectivitat en les vendes del teu producte.

1 – Has de creure en el teu projecte
Tots sabem que la pressió per aconseguir resultats és sempre molt alta, però ningú comprarà el teu producte si no creus al 100% el que estàs venent. Els teus resultats aniran variant en funció de les ratxes, tot i que la convicció del bon producte que estàs venent mai hauria de variar.


2 – Identifica millor els teus clients 
El teu producte s'ajusta a les necessitats individuals de certs clients. Per tal de ser més efectiu, has de trobar els clients que potencialment necessiten el teu producte. La gent només comprarà el teu producte si ets capaç d'oferir solucions als problemes dels teus clients.

3 – Aprèn a vendre't
Tal com hem explicat en el punt anterior, el teu producte ha de solucionar problemes per als teus clients. És per això que és més important saber escoltar que parlar, per tal de garantir la venda. Has d'utilitzar la informació proporcionada pel client per oferir solucions.

Un error comú d'alguns venedors és parlar sobre les meravelles del producte durant hores sense escoltar als clients. Els clients acaben per ignorar el producte, ja que no soluciona els seus problemes particulars.

Tot i que pots tenir un producte molt bo, el secret és fer del teu client el protagonista de la teva història i intentar lligar els seus problemes amb el teu producte com a solució.

4 – Anima als teus clients a parlar sobre el teu producte
Al final, si el client està satisfet amb el teu producte, no és el boca a boca una de les millors tècniques de venda? Tots confiem amb les persones del nostre entorn i, si ens expliquen els beneficis d'un producte, no pensem que ens estan venent sinó donant una honesta opinió.

Una manera d'incentivar aquest feedback dels clients és oferint descomptes o avantatges sobre el teu producte. Com per exemple, si algú del teu entorn compra el producte, t'emportes un 10%.