Tens poca motivació per culpa de la COVID-19? T'ajudem a recuperar-la!

 
lestudi-coworking-positividad-motivacion.jpg
 


És complicat parlar de productivitat o tècniques per ser més efectiu, ja que naturalment molta gent a perdut de forma parcial o total la seva motivació per culpa de la COVID-19. En aquest article, volem reconèixer que aquest és un dels temes que hem de tractar de forma individual en la nostra societat, per tal de recuperar part de la nostra motivació amb l'objectiu de retrobar-nos amb la millor versió possible de nosaltres mateixos. Com podem recuperar la nostra motivació?

Aprèn a escoltar-te
Tot i que aquest punt pot semblar que no tingui molt sentit a priori, has de saber el que necessites en cada moment per tal d'ajudar-te. Gestionar el teu nivell emocional t'ajudarà a mantenir i millorar la teva motivació.

Augmenta la teva positivitat
Al final del dia, tothom té problemes però el que realment canvia és la forma com els gestionem. Cal entendre que la majoria dels problemes que ens preocupen són temporals i es poden solucionar.

És per això que és millor intentar ser proactiu i buscar solucions que gastar la teva energia en recrear-te en els problemes que al final boicotejaran la teva motivació.

Promou la teva comunicació
Un dels aspectes més destacats de la COVID-19 i la quarantena, ha estat l'aïllament que ha augmentat la sensació de solitud i estancament. És per això que la comunicació (encara que sigui online) afavoreix la relativització de tots els problemes i ajuda a mantenir una millor motivació.

Crea una llista d'objectius
La falta de motivació pot estar influenciada per la falta d'objectius, no sabem quina és la direcció que volem prendre i ens perdem en un bosc emocional on deixem que el soroll exterior controli el nostre dia a dia.

Cal reprendre el control del nostre dia a dia i identificar que és el que volem aconseguir fent una llista amb tots els objectius. Aquest exercici t'ajudarà a organitzar-te millor i tenir més clar com aconseguir els teus objectius.

En conclusió, volem deixar clar que és normal durant aquest període sentir-te una mica perdut o sense massa motivació, a tots ens passa. Tanmateix, el que pots controlar és com millorar aquesta situació amb una mica més d'organització i comunicació.