L'estudi Coworking dóna la benvinguda als emprenedors/es de Terrassa!

 
copyrightof-coworking-terrassa-lestudi-003.jpg
 


Tic, tac, tic, tac... L'espera s'ha fet eterna, però el moment més esperat ha arribat! Després de molts mesos de planificació, per fi podem anunciar que L'estudi Coworking obre les portes!

Els emprenedors/es de Terrassa tindran al seu abast un espai de treball compartit al centre de la Ciutat totalment equipat per ajudar a potenciar tots els vostres projectes. Crèiem que muntar un coworking era necessari en una ciutat on el talent dels seus ciutadans és extraordinari.

Quin són els beneficis de treballar en un coworking com el nostre?
Flexiblitat: Una de les claus dels coworkings és que pots muntar-te el teu horari tenint en compte els horaris d'obertura i tancament de l'espai compartit de treball. Pots anar al coworking cada dia per treballar en el teu projecte o potser només dos dies a la setmana, ja que el límit el poses tu.

Sinergies: Estar en un espai de treball compartit amb altres freelancers ajuda a desenvolupar el teu projecte i compartir idees. A vegades, la clau és compartir idees amb professionals d'altres sectors, per tal d'aconseguir millors resultats.

Productivitat: Com que no tens l'obligació de treballar el mateix nombre d'hores cada dia, et pots enfocar més en ser productiu. Qui diu que no pots aconseguir millors resultats treballant menys hores cada dia? A més, com que estàs rodejat d'altres freelancers, estaràs més animat per intentar treure el màxim rendiment al teu projecte.

Quins són els diferents espais de L'estudi Coworking?
Coworking: Com no podria ser d'altra manera, l'espai principal és un espai de treball compartit. Aquest espai disposa de tot el que necessites per poder-te centrar en el teu projecte, ja que incorpora connexió a internet de forma individual, lavabo i "office".

L'estudi fotogràfic: Aquest és l'espai més creatiu del nostre coworking (amb sala de maquillatge i tot), ja que aquí podràs crear sessions de fotos, campanyes publicitaries...i molt més! Un dels punts destacats és que pots llogar aquest espai per hores sense necessitat d'estar llogant el coworking.

Sales de reunió: Treballar en un espai compartit té molts avantatges però tots sabem que hi ha moments on necessitem una sala aïllada per poder tenir reunions amb altres coworkers o clients de forma privada. Cal destacar que aquest espai pot ser llogat de forma independent del coworking, per tant pots llogar la sala de reunions sense ser un membre del coworking.

Per què no ens envies un correu a info@lestudicoworking.com si tens qualsevol dubte? O simplement pots venir a conèixe'ns!