Crear comunitat: el secret més ben guardat dels coworkings

 
Copyroghtof-Lestudicoworking--coworking-terrassa-comunidad.png
 


La popularitat dels coworkings està augmentant de forma considerable al nostre país, tot i que hi ha molta gent que no acaba d'entendre el concepte. No és el mateix treballar des de casa que des d'un coworking? Ho descobrim a continuació...

Un dels aspectes més destacats dels coworkings és... la comunitat.
Els éssers humans són socials per naturalesa. Imagina treballar en un entorn on hi ha professionals de totes les edats i sectors proporcionant idees i col·laborant amb tu cada dia. Són tants els beneficis de treballar en un espai on ens podem relacionar amb altres coworkers, formar sinergies i ser més productius.

Les millors idees sortiran parlant amb altres coworkers mentre et prepares un cafè a l'office o compartint idees en un esdeveniment amb els altres coworkers un divendres a la tarda. Per tant, compartir idees amb altres coworkers millora el teu projecte... Crear comunitat porta el teu projecte al següent nivell.

La comunitat com a element integrador dins un espai compartit de treball
Un estudi de Business In The Community sobre salut mental destaca la importància d'ajudar els professionals afectats que no parlen d'aquest tema a la feina per por a patir exclusions i/o prejudicis.

Cal destacar que els coworkings tenen un disseny més informal i pràctic, comparat amb les oficines tradicionals. No són només espais compartits de treball, sinó que també espais on coworkers poden desconnectar i compartir diferents projectes o moments de desconnexió.

De fet, grans multinacionals com Google reconeixen la importància de la comunitat a l'hora de compartir idees amb altres start-ups. És per això que han construït un coworking a Londres! Si vols veure les fotos, segueix aquest enllaç.

En conclusió...
El coworkings van arribar al mercat com a opció econòmica per a petites empreses i freelancers que començaven un nou projecte. Al final, han decidit quedar-se explotant la seva cara més social que altres espais de treball simplement no poden oferir.

Crear comunitat és un element clau que pot ajudar a consolidar un projecte que s'ha creat des de zero. A més, pot beneficiar la nostra productivitat, estat d'ànim i, per què no, augmentar la nostra xarxa de contactes.

Si tens qualsevol dubte o vols venir a veure el nostre coworking, no dubtis més! Envia'ns un correu a info@lestudicoworking.com T'esperem!

T’animem a deixar el teu comentari més abaix!