Per què he de visitar l'estudi fotogràfic de l'Estudicoworking?

 
coworkingterrassa-terrassa-coworking-estudio-fotos-plato-002.jpg
 

Si has arribat a aquest article és perquè ets de Terrassa o voltants i ets un apassionat a la fotografia (potser ets un fotògraf professional i tot!). De totes maneres, tant si et dediques a la fotografia de forma professional o com a hobbie, tenim les instal·lacions que et mereixes per dur a terme el teu projecte de forma professional. Destaquem els punts més importants que fan del nostre estudi fotogràfic del coworking, un dels més importants de la ciutat de Terrassa.

L'estudi es netejarà en profunditat abans i després de cada sessió fotogràfica
Tenint en compte la situació actual a causa del virus, cal tenir més present que mai que la prevenció ha de ser la nostra prioritat més important. És per això, l'estudi tindrà neteges en profunditat per desinfectar totes les superfícies abans i després de cada sessió fotogràfica. Volem que tinguis una gran experiència a l'estudicoworking i que treballis en les millors condicions possibles.

coworkingterrassa-terrassa-coworking-estudio-fotos-plato-001.jpg

Àrea de maquillatge, vestidor i lavabo
La preparació és clau a l'hora d'organitzar una sessió de fotos. És per aquest motiu que l'estudi fotogràfic incorpora una àrea de maquillatge, vestidor i lavabo. Pots portar tanta roba com vulguis per intentar treure el màxim d'aquest estudi fotogràfic. Aquí el límit el posa la teva imaginació!

Confinament...oportunitat?
En temps de crisi ens hem de reinventar. Per què no aprofites aquest període d'incertesa per impulsar el teu projecte? Sempre diem: "si tinguéssim més temps, m'agradaria fer això o allò...", doncs bé, el moment ha arribat!

Es troba en un punt cèntric de la ciutat de Terrassa
El coworking i l'estudi fotogràfic estan situats molt a prop de la Rambla, per tant està molt ben connectat pel que fa a transports públics. A més, la proximitat amb altres grans ciutats com Barcelona, fa que aquest espai sigui més tranquil i econòmic comparant-lo amb el mercat actual.

 
 


En conclusió, per què has de venir a l'estudi fotogràfic?
- Oferim un estudi fotogràfic que segueix sense excepció les mesures sanitàries per prevenir COVID-19
- Està situat al centre de la ciutat de Terrassa, per tant és una localització accesible i fàcil de trobar
- L'estudi fotogràfic es troba dintre del coworking i incorpora: àrea de maquillatge, vestidor I lavabo. Aquí tindràs exactament el que necessites perquè et puguis centrar simplement en el teu projecte.
- Agafa aquesta oportunitat per impulsar el teu projecte en temps de crisi. No val a badar!


Segueix aquest link, si vols saber més informació com ara les mides de l'estudi fotogràfic o els preus: estudi fotogràfic