El racó més bonic de Terrassa per tu

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA:

EL RACÓ MÉS BONIC DE TERRASSA PER TU

Tens un racó preferit a la ciutat de Terrassa? Creus que tens el que cal per guanyar un concurs de fotografia? Vols guanyar hores a l'estudi fotogràfic? Si has respost positivament en qualsevol d'aquestes preguntes, no t'ho pensis més i apunta't al concurs de fotografia!

 

PARTICIPANTS

Podran participar tots els fotògrafs aficionats i professionals. Tothom és benvingut aquí!


TEMÀTICA

El tema principal és Terrassa. Específicament, el racó més bonic des del punt de vista de cada participant. 


FOTOGRAFIES

Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies originals que no hagin estat presentades prèviament en altres concursos, plataformes o qualsevol mitjà digital o imprès.

Els participants es responsabilitzaran totalment de ser els únics autors del material presentat, que no existeixen drets a tercers, així com de tota possible reclamació per drets d’imatge sobre les fotografies presentades al concurs.

Les fotografies s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça info@lestudicoworking.com en format JPEG amb una grandària màxima de 2000px per la part ampla i amb una resolució de 300dpi, i en RGB, amb el nom d’arxiu com a títol de l’obra.


DATES

El termini per presentar les obres és del 5 de febrer al 5 de març de 2021. No s’admetran obres presentades amb posterioritat a aquesta data.


PREMIS

Els tres guanyadors tindran com a premi l’útilització de l’estudi fotogràfic de l’estudi coworking. El primer guanyador disposarà de 10 hores, el segon de 5 hores i el tercer de 2 hores. 


GUANYADORS/ES

El dictamen del jurat es farà públic el dia 20 de març de 2021 i es comunicarà directament per l’Estudi Coworking als premiats per correu electrònic o bé telèfon. També es comunicarà per xarxes socials. 


ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació complerta de totes i cadascuna d’aquestes bases i del dictamen inapel·lable del jurat.

MOLTA SORT!