Què hem après durant aquest període d'incertesa?

 
estudi-fotos-coworking-terrassa-coworkspace-2020-02.jpg
 

El món s'ha vist atrapat en una crisi sense precedents en la que la vida de tothom s'ha vist afectada i, en el millor dels casos, pausant els plans i somnis de cadascú. Aquest esdeveniment ha canviat de forma dràstica alguns aspectes de la nostra vida. De fet, com que hem tingut temps per pensar i reflexionar, aquesta experiència ens ha servit per conèixer-nos una mica millor com a persones. Què hem après durant aquestes setmanes?

Tenim la necessitat de crear comunitat

Ara més que mai, hem descobert que necessitem estar en comunitat. La quarantena ens ha ensenyat que estar tancats a casa les 24 hores del dia és possible, sempre que tinguem contacte amb altra gent. Abans havíem de desplaçar-nos per anar a visitar amics i família, però hem après que podem fer el mateix estant a casa mentre connectem amb tot ells de manera online.


Les fronteres no existeixen en el món virtual
Milions d'empreses van transicionar la seva manera de treballar de forma presencial a virtual en temps rècord i van poder continuar oferint el mateix rendiment des de casa. Tot i que aquesta transició s’ha dut a terme a causa de les circumstàncies actuals, no hem d'ignorar el fet que moltes empreses podrien canviar la manera en la qual treballen a partir d'ara. Moltes empreses han mantingut reunions amb altres treballadors o clients d'arreu del món de forma online de manera efectiva i senzilla.


Hem de gaudir més dels dies
Qui estava preparat per una crisi d'aquesta magnitud? Tots estàvem treballant en un món accelerat, intentant ser tan productius com poguéssim i de cop... Tot es va parar! En general, aquesta crisi ens ha recordat la importància de les petites coses: rebre una trucada d'algun conegut, poder gaudir d'un passeig al centre de la ciutat, gaudir d'un croissant de xocolata i un cafè en una terrassa amb amics, etc.


La crisi com a oportunitat
La por a la incertesa del que està passant per la situació actual no hauria d'evitar que veiéssim també una certa oportunitat. No hi ha dubte, la nostra percepció del món tal ha canviat i hem d'adaptar-nos al nou entorn que esdevindrà.


El coworking planteja un espai de treball innovador i diferent, però que permet la flexibilitat que tots necessitem a partir d'ara. Imagina crear el projecte que sempre has tingut al cap, col·laborant amb altres coworkers en un espai on el límit el poses tu. La revolució dels coworkers i petites empreses ha començat!